درباره نشریه

مدیریت زنجیره ارزش راهبردی به عنوان یک مفهوم کلیدی در مدیریت استراتژیک مورد توجه قرار می‌گیرد که به تحقق اهداف سازمانی از طریق بهینه‌سازی فرایندها و ارتباطات در سطح زنجیره تولید و ارائه محصولات و خدمات می‌پردازد. در این مفهوم، توسعه ارزش، بهبود نوآوری و ارتقای مزیت رقابتی از اهمیت بالایی برخوردار است که این عوامل می‌توانند به توسعه موفقیت‌آمیز محصول و بازار برای مراکز فناوری و نوآوری کمک کنند. از طرف دیگر، فشار نیروهای رقابتی توانسته تغییرات فرآیند تولید، چرخه عمر توسعه محصول/تکنولوژی، زمان تحویل، موجودی و نوع رضایت مشتری را دچار تغییر و تحول کند. سازمان های پیچیده و جهانی شده امروزی بر تدارکات، مدیریت منابع انسانی، توسعه فناوری و نوآوری و توسعه زیرساختها جهت خلق مزیت رقابتی در یک شبکه همکاری در قالب یک زنجیره ارزش، تمرکز دارند. همچنین یکپارچه سازی ارتباطات و افزایش همکاری بین اعضای زنجیره تولید کالا یا خدمت برای مدیریت زنجیره های ارزش امری ضروری به نظر می آید.

"مدیریت زنجیره ارزش راهبردی" یک نشریه تخصصی است که به بررسی و ارائه مطالب مرتبط با مدیریت زنجیره تامین با رویکرد راهبردی می‌پردازد. این نشریه تلاش دارد با ارائه مقالات علمی و پژوهشی، تجربیات عملی و تحلیل‌های تخصصی، به بررسی اخبار و تحولات جدید در حوزه مدیریت زنجیره ارزش بپردازد. اهمیت این نشریه در آن است که افرادی که در زمینه مدیریت زنجیره تامین فعالیت می‌کنند، می‌توانند از مطالب و اطلاعات ارزشمند آن برای بهبود عملکرد، ارتقای ارزش و بهره وری و افزایش کارآفرینی در این حوزه استفاده نمایند.

این نشریه که با حمایت ویژه معاونت فناوری و نوآوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ایجاد شده است، به بررسی موضوعاتی مانند بهینه سازی فرایندها، ارتباطات، افزایش ارزش، نوآوری، ارتقای مزیت رقابتی و سایر مسائل مرتبط با مدیریت زنجیره ارزش پرداخته و تلاش دارد برای ارتقاء دانش و توانمندی‌های مدیریتی افراد و سازمان‌های فعال در این حوزه، گامهایی موثر بردارد. با توجه به اهمیت روز افزون مدیریت زنجیره ارزش در اقتصاد جهانی، مجله "مدیریت زنجیره ارزش راهبردی" به عنوان یک منبع علمی قابل اعتماد و معتبر برای تمامی افراد و سازمان‌هایی که به دنبال بهبود عملکرد و ارتقاء توانمندی‌های خود در زمینه مدیریت زنجیره ارزش هستند، توصیه می‌شود.